KÖNYVRENDELÉS

A könyv a könyvesboltokban is megtalálható. Ám amennyiben itt vásárolsz, azzal főként engem, illetve ismeretterjesztő  tevékenységemet támogatod.

"Két társammal harmad éves biológus hallgatóként utaztam Bolíviába, ahol egy helyi kultúrantropológus a barátságába fogadott és bevezetett bennünket az andoki indiánok világába. Ezt követően egyedül vágtam neki az őserdőnek, hogy megvalósítsam gyermekkori álmom. Hónapokig éltem egy őserdei faluban, hogy az ott élő indiánok gyógynövényismeretét tanulmányozzam. 

A kutatás később rengeteg gyümölcsöt hozott. Belőle született biológus diplomamunkám a Szegedi Tudományegyetemen, majd a doktori munkám alapja is ez a kutatás lett. Tíz év távlatából mutatom be kalandjaim, személyes vívódásaim és örömeim a bolíviai Andok és Amazónia ma is létező népeinek világában." 

Néhány visszajelzés:

"Elolvastam a könyvedet. Megkönnyeztem... Köszönöm, hogy elolvashattam ezt a kalandos történetet. Remélem megfilmesítik egyszer! :) " Venczel Viktória

"A könyv jó, olvasmányos, és valami indokolatlan derű is sugárzik benne, alighanem a szerző lelkében mocorog valami akaratlan." I.

"Könyved szenzációsan jó volt, nagyon jól, élvezetes stílusban írsz. Élmény volt olvasni. Barátsággal, Bányai Tamás" †, író.