MIKULÁS AJÁNLAT

Kedves Te!

 

Ez egy különleges mikulás oldal, amely csak a  pénzügyitérkép.hu olvasói számára elérhető (a menüben nem látható).

A Hozzád elérkezett kupon egy 10.000 Ft értékű vetített képes általános iskolai tudományos-ismeretterjesztő előadást jelent egy tanóra, azaz 45 perc keretében, amit egy osztály számára ajánlok fel.

Az előadás elsőtől nyolcadik osztályig bármelyik korosztály számára ajánlott. A korosztály érdeklődésének megfelelően alakítom a témákat.

A kedvezmény az ország teljes területén felhasználható, egy iskolában egyszer. Jelentkezni 2018. január 31-ig lehet, az előadás megtartását pedig 2018. február 28-ig vállalom.

Rólam: Dr. Hajdu Zsanett vagyok. Ismeretterjesztő interaktív előadásokat tartok felnőtteknek és gyerekeknek a dél-amerikai esőerdőkről és az indiánokról, gyermekkori álmaink megvalósításáról. Biológusként végeztem, majd gyógynövények hatóanyagainak kutatásából doktoráltam a szegedi Gyógyszerésztudományi karon. Még hallgató koromban önálló kutatóutat szerveztünk két társammal Bolíviába, ahol két évig éltem andoki és amazóniai indiánok között. Egy amazóniai faluban végeztem egy gyógynövénykutatást, amiből a diplomamunkám is elkészítettem. 12 éve rendszeresen tartok előadásokat minden korosztály számára, 2015-ben Nemzeti Kiválóság Díjat kaptam tudományos és tudománykommunikációs munkám elismeréseként. 2016-ban egy Costa Rica-i őserdei kutató-oktatóközpontban tanítottam egyetemistákat, majd megjelent fiataloknak szánt ismeretterjesztő regényem, A trópusok ajándékai - Szenvedélyes kutatóutam igaz története Bolívia indiánjai között címmel. A könyv a megjelenése óta sikernek örvend, s olvasói kérésre készítettem el a “Hogyan valósítsunk meg kutatóutat a Föld túloldalán?” című online kurzust.

A vetített képes, interaktív előadáson a személyes kalandjaimról mesélek, az indiánokról, a dzsungelről, a gyógynövényekről és az álmaink megvalósításáról, ahogyan ez a kutatóút saját gyermekkori álmom volt. 

 

A gyerekeknek az előadás során végig lehetőségük van feltenni a kérdéseiket és ezáltal abba az irányba vinni az előadást, ami őket a témakörben a legjobban érdekli. Így téve számomra is egyedivé és izgalmassá minden egyes alkalmat. 


Az iskola kérésének megfelelően különböző mélységben adok elő / beszélgetünk a gyerekekkel a természethez, biológiához, gyógyszerkutatáshoz, orvostudományhoz, kultúrantropológiához kapcsolódó tudományos témákról.

Jelentkezni, részleteket egyeztetni a  +36 70 39 11 804 telefonszámon, illetve a tropusok.ajandekai@gmail.com címen lehet. Jelezd, hogy a penzugyiterkep.hu-n keresztül érkeztél hozzám!

Bővebb információt találsz rólam itt a honlapon:

Referenciák az előadásokról itt.

Szeretettel várom érdeklődésed!

Dr. Hajdu Zsanett

gyógynövénykutató biológus

tropusok.ajandekai@gmail.com

Tel: +36 70 39 11 804

Uru indiánokkal
Titicaca-tó, Peru, 2005